i need a nice person, many nice people


fotograf: oliviamagnusson[ME] nikon d3000 + 70-300 tamron

Skulle betyda såhääär mycket om ni ville rösta på denna bilden över, Klicka bara HÄR! Sedan går ni vidare till "populärast just nu" så hittar ni denna bilden på antingen sida 1 eller 2, så då ger ni den 5 stjärnor tycker jag!
tack på förhand! Men glöm inte, går bara att rösta 1 gång per dator & fram till 15.00 idag!
pussss/o

tagga kvällen!



Dags att redigera resten av kvällen, tagga med musik!
Ligger sååå efter i redigeringen, fotar varje dag nu känns de som men de är så jäkla kul så man nästan tuppar av! hihi, så nu blir de redigering inatt & musik! Men först blir de ner till godisskålen, mums!
puss/o

Waterdrops


Fotograf: Natalie Sandell
[jag]| Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm + Close up +4.

Hej! :) Som ni vet är Ida i Turkiet, o har de gött i 40 graders värme, och jag sitter inne o kollar ut på ösregnet här i Sverige. Jaja, vissa har de gött! ;) Iallafall, efter regn, kommer inte solsken, det kommer fina bilder! ;) Jag älskar vattendroppar på blaad. haha, men iaf..
ikväll blir det fiske & mys med amanda & min familj! härligt, kameran åker med, o vi hoppas på fångst, haha.
hatar o fiska, menmen, får väl lära mig ! ;)
PUSS

ladies and gentlemen, it's very bad weather today and it sucks!


Fotograf: Olivia Magnusson [jag] Nikon D3000 + Tamron 70-300mm

Tjabba tjena hallå! ..ja men vi säger väl så :)
Idag igen är de skittrist väder, & de suger. Skulle ju haft uppbokat hela dagen med fotografering men de blev inställt. :/ Så de får bli någon annan dag, så istället så sitter jag & kollar på Musikalen ifrån 2009 som klass 5&6 gjorde, saknar de sjukt mycket! Sen så redigerar jag bilder som ja ska leverera på torsdag, och de är typ 600 bilder sen ska jag välja ut till typ 40-50 stycken eller mindre :) Så nu blir de the sims 2 & redigera, med musik! Imon blir de fiaa, saknar dig fett mycket ♥
pusss o

I'm back on track!


Fotograf: Natalie Sandell [jag] Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm + Closeup +4. 

Hej! :) Sett att olivia har börjat uppdatera, då gör jag med de! :) Mohaha. Jag lever, och just nu sitter jag här med alice, får se vad vi hittar på senare! :) Det blir iaf grillning ikv! :) Men vi höres, ha det bäst! men inte bättre än mig (a) för nu leker livet!

och jo olivia, jag bloggar.. HÄR. & sen på min o en kompis blogg HÄR. :)

fight for this love

åh, vad sugen jag blir på att dansa..gash!

yuey, iam the upptaderare :d


fotograf: oliviamagnusson[ME] nikon d3000 + 18-55 nikkor
modell: bästis bea

Snacka om att jag har världens finaste bästis ♥


Hey sötisar! :D
Tror ärligt att vi inte har några bloggläsare kvar (a) Minskat med 5 bloglovinföljare sedan sist,trist.. Natta & jag som hade skyhöga förväntningar på denna bloggen men attans..vi lyckades inte! haha, men vi ger inte upp än..kanske börjar blogga snart men tror inte så höga förväntningar. Natta verkar ha tagit bort sin blogg men min är kvar,wiiiie! Nu en månad frammåt ska jag driva två bloggar, hihi.. Både min egna och Christinas. (I'M THE GÄSTBLOGGAREHH!) hennes blogg kommer bli awesome! Nu ska jag uuuuuuut.
pusss